همایش
مقالات منتخب

ردیف عنوان مقاله نویسندگان
1بهره گیری از فناوری نانو در کارآفرینی کیترینگ مواد غذایی سازگار با محیط زیسترضا علیزاده , صدراله رضایی , سوده عابدینی
2نگرش پیشگیرانه HSE در کیترینگ بلایای طبیعی و مخاطرات زیست محیطیراشین گوهر شاهی
3ضرورت اعمال سیستم مدیریت ایمنی ، بهداشت و محیط زیست (HSE) در صنعت کیترینگمحمد رضا عین قلائی , الناز کیوانی
4نقش کرم خاکی آیزینیا فوتیدا در کارآفرینی و بازیافت پسماندهای واحدهای کیترینگ و صنایع سازگار با محیط زیستخسرو سلجوقی , محمد رضا عین قلائی
5جایگاه علوم و تکنولوژی نوین در کارآفرینی کیترینگ سازگار با محیط زیستهلیا واحدی
6کاربرد مولدهای گازی صفحه سرامیکی امواج مادون قرمز در کیترینگسید وحید ولی اللهی
7نقش مطبوعات و رسانه ها در تبیین حفظ محیط زیست و کیترینگسید علاالدین ظهوریان
8لزوم طراحی صحیح و اصولی در کیترینگ هازهرا نشاط پرور , امیر عسگری
9عوامل فرهنگی تاثیر گذار بر ناامنی و عدم استقبال از کیترینگمسعود بهرام نژاد
10تحول در سیستم طبخ سنتی و صنعتیعبدالرضا صدیق زاده
11نقش بنگاه های اقتصادی در کارآفرینی کیترینگ مواد غذاییمیر موسی رئیس حسینی , سید حسین احمدی
12فایده اتوماسیون در رستورانها و مراکز تولید و توزیع غذا با نگاه به بحث کارآفرینیخانم دکتر شیرازی
.:: میزبانی شده توسط Cnf.ir سرویس رایگان آرشیو همایشها       .:: نیرو گرفته توسط Bahamayesh.com پایگاه اطلاع رسانی همایش های کشور