ردیف |
عنوان مقاله |
نویسندگان |
1 | بهره گیری از فناوری نانو در کارآفرینی کیترینگ مواد غذایی سازگار با محیط زیست | رضا علیزاده , صدراله رضایی , سوده عابدینی |
2 | نگرش پیشگیرانه HSE در کیترینگ بلایای طبیعی و مخاطرات زیست محیطی | راشین گوهر شاهی |
3 | ضرورت اعمال سیستم مدیریت ایمنی ، بهداشت و محیط زیست (HSE) در صنعت کیترینگ | محمد رضا عین قلائی , الناز کیوانی |
4 | نقش کرم خاکی آیزینیا فوتیدا در کارآفرینی و بازیافت پسماندهای واحدهای کیترینگ و صنایع سازگار با محیط زیست | خسرو سلجوقی , محمد رضا عین قلائی |
5 | جایگاه علوم و تکنولوژی نوین در کارآفرینی کیترینگ سازگار با محیط زیست | هلیا واحدی |
6 | کاربرد مولدهای گازی صفحه سرامیکی امواج مادون قرمز در کیترینگ | سید وحید ولی اللهی |
7 | نقش مطبوعات و رسانه ها در تبیین حفظ محیط زیست و کیترینگ | سید علاالدین ظهوریان |
8 | لزوم طراحی صحیح و اصولی در کیترینگ ها | زهرا نشاط پرور , امیر عسگری |
9 | عوامل فرهنگی تاثیر گذار بر ناامنی و عدم استقبال از کیترینگ | مسعود بهرام نژاد |
10 | تحول در سیستم طبخ سنتی و صنعتی | عبدالرضا صدیق زاده |
11 | نقش بنگاه های اقتصادی در کارآفرینی کیترینگ مواد غذایی | میر موسی رئیس حسینی , سید حسین احمدی |
12 | فایده اتوماسیون در رستورانها و مراکز تولید و توزیع غذا با نگاه به بحث کارآفرینی | خانم دکتر شیرازی |